GUUS BOK HUISBAND VAN FOX SPORTS

De Guus Bok Liveband was in anderhalf seizoen lang de vaste huisband van het voetbalprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports NL, van januari 2016 tot juni 2017. Elke zaterdagavond zorgde de band voor een gezellige sfeer in de studio en werd het publiek opgezweept met Nederlandstalige klassiekers en eigen Nederpop.

‘Het is heel cool om met de band te spelen tijdens het programma,’ aldus Guus. ‘Bovendien voelen we een sterke klik met het team van Fox Sports. Toen we hoorden dat presentatrice Helene ook doorging, was de keuze om te verlengen snel gemaakt’, grapt hij. Helene Hendriks en Jan-Joost van Gangelen presenteerden het programma over voetbal op het hoogste niveau.

Speciaal voor het seizoen 2016/2017 schreef de zanger samen met vaste gitarist Zoltan Polgar en tekstschrijver Rico Hop een nieuw openingslied voor het televisieprogramma. Het lied ‘Dit Is Nog Maar Het Begin’ beschrijft de spanning die voelbaar is vlak voor een belangrijke wedstrijd. Het eigen lied ‘Mooier Wordt Het Niet’ nam dit seizoen de plek in van ‘Nadien’ als vaste afsluiter van de show.