GUUS BOK ALS PRESENTATOR, ACTEUR & MODEL

Naast het optreden en songwriten is Guus Bok ook actief als presentator, acteur en model. Guus is een allround performer en vindt het super om zich met de diverse kanten van het vak bezig te houden.

Guus Bok is sinds 2018 presentator voor Uitgeverij Malmberg. Hiervoor presenteert hij onder meer Het Rekenlab! Op basisscholen die PlusPunt hanteren, zullen de kinderen deze leuke filmpjes zien. Als acteur en zanger speelde Guus tevens in musicals, zoals ‘Soldaat van Oranje’, ‘Home Again’ en ‘Kiss me Kate’. Op TV was Guus als acteur te zien in programma’s als Fataal, Bergen Binnen en Op Zoek Naar Joseph. Ook in commercials is Guus regelmatig te zien. Zo speelde hij in commercials van o.a. Decathlon, DigiD, Keukenkampioen, Thuisbezorgd, Phillips, Boerenkool en Van Haren.

Met een flinke dosis humor, gevoel voor timing en natuurlijk charme presenteert Guus personeelsfeesten, talentenjachten en shows. Zo presenteerde hij diverse bedrijfsfeesten en openingen, o.a. voor de Captain's Club van het SS Rotterdam. Guus streeft hierbij altijd naar het maken van een onvergetelijke avond. Door het vooraf voeren van diverse gesprekken, maakt hij een optreden zo persoonlijk mogelijk: het lijkt haast alsof Guus al jaren bij de organisatie over de vloer komt. Ook zoekt Guus graag op diverse manieren de interactie op met het publiek. Vraag via onderstaand emailadres naar de mogelijkheden voor Guus om te presenteren op uw evenement.