BOEK GUUS BOK MET LIVEBAND OF SOLO

Guus Bok is een sympathieke rasentertainer die pas écht tot leven komt op het podium. Hij zet altijd een energieke, sfeervolle show neer met vooral Nederlandstalige muziek. Guus Bok is zowel met liveband te boeken als solo (met of zonder vaste DJ). Kijk hier voor meer informatie over zijn Zing je Moerstaal show.


Geïnteresseerd? Mail, whatsapp of bel ons!

A BOK 'N ROLL SHOW

Met 'A Bok 'n Roll Show' brengt de Guus Bok Liveband, bekend van TV, een nieuwe, energieke rock 'n roll show! Aan de hand van hun geprezen Bok 'n Roll album speelt Guus en zijn band eigen muziek, zoals ‘100%,’, ‘Genoeg’ en ‘Nadien’. Daarnaast brengen ze nummers van artiesten die Guus als zijn helden beschouwt, zoals The Scene, De Dijk en Herman Brood. De show is gevarieerd, met vooral energieke uptempo nummers met scheurende gitaar- en saxofoonsolo's, afgewisseld met mooie pianoballads. Guus en zijn 7-koppige band bestaat uit topmuzikanten die met acts spelen als Direct, Re:Freshed Orchestra en Duncan Lawrence. Dit concert is gemaakt voor muziekfestivals, theaters en poppodia. Guus Bok speelde eerder met zijn band op diverse festivals in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal.

BOEKINGSBUREAUS

Wij werken samen met gerenommeerde boekingsbureau's. Team Guus Bok neemt na overeenkomst contact met je op om de details van het optreden te bespreken.